| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
fabua

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 8:39 pm Temat postu: Pub-Pizzeria Cooltura |
|
|
Co myślicie o tym miejscu? Co wam się podoba a co nie? Ciekawy jestem jak reakcja na nową knajpe ja uważam że przydała się w naszym rynku a Wy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kobra31 Stały Bywalec
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 9:44 pm Temat postu: |
|
|
a gdzie w/w miejsce jest??  _________________ ...jesteś jak chiński urzęnik państwowy, co stemplem odmowy zniweczył mój plan... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kubusw Wymiatacz

|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 9:39 am Temat postu: |
|
|
Cooltura jest w tym budynku co byla uciecha chyba (o ile sie nie myle) ten nowy budynek , na dole sa odzieżowe a na gorze pub. CO mi sie podoba ? maja dobra pizze i ogolnie lokal jest ok, jedyne co mi sie nie bardzo podoba to ten opadajacy dach (sufit) po lewej stronie - mozna sobie zrobic kuku niechcacy , a i w niektorych lozach stol stoi dziwnie daleko od kanap przynajmniej takie odnioslem wrazenie, pozatym wszytko ok , moim zdaniem pizza lepsza niz we frazesie czy quattro ale to wiadomo zalezy od smaku jednym smakuje lepiej to innym tamto ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anulka222 Wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 9:57 am Temat postu: |
|
|
byłam , jadłam.
pizza dobra, aczkolwiek nie jest jakas cudna, lubie też da grasso i jak zawsze frasess /od lat/.
też mi sie nie podoba ten opadający sufit, a także osypujące się, wilgotne gdzieniegdzie ściany /może wada konstrukcyjna?/. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
moRus Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 7:10 pm Temat postu: |
|
|
anulka co ty ze ścianami robisz ? przytulasz sie do nich ? _________________ moRus |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anulka222 Wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 7:21 pm Temat postu: |
|
|
nieee, ale lekki dyskomfort czułam jedząc pizze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kobra31 Stały Bywalec
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 7:29 pm Temat postu: |
|
|
oooo za daleko  _________________ ...jesteś jak chiński urzęnik państwowy, co stemplem odmowy zniweczył mój plan... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nadalSympatyczna Guru

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Pierwszy raz byliśmy tam jakieś 2 tygodnie po otwarciu i trochę się zawiodłam. Nie przykręcone baterie w łazience, jakieś rury na wierzchu, brak numerków na stolikach co sprawiło że pani pytała czyja to pizza, a co najgorsze pizza była minutkę za krótko w piecu. Ogólnie średnio.
Ostatnio jak tam byliśmy pizza była bardzo dobra, lubie cienkie ciasto
Co do samego lokalu to drzwi wejściowe strasznie skrzypiały. Wiem że to szczegół, ale szczegóły należy dbać. No i nie do końca kolorystycznie mi lokal pasuje. Wilekim plusem jest piec. Lokal i pizzę oceniam na przyzwoitym poziomie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cherry Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 3:25 pm Temat postu: |
|
|
lokal fajny ale pizza najgorsza jaką jadłam w ogóle  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZAJAC Guru

|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 9:13 pm Temat postu: |
|
|
pizza jest dobra, wystrój wnętrza mógłby być inny (kolory ścian), ostatnio jak byłem 2 tygodnie temu w sobotę to troszke mnie zdziwiło ze wszystkie loże zajęte; bo przecież jest juz troche takich lokali a tu jednak jeszcze mało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
voti Guru

|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 10:00 pm Temat postu: |
|
|
dobra pizza fajne panie  _________________ Votisław Naczelnik |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nadalSympatyczna Guru

|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 10:32 pm Temat postu: |
|
|
Po ostatniej wizycie jestem bardzo zadowolona, smaczna pizza, lepszy wystrój i menu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
office

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 8:55 am Temat postu: |
|
|
Fajny lokal dobra pizza tylko zastanawia mnie po co tam telewizor skoro jeszcze nigdy nie widzialem zeby byl wlaczony  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pluszowyzuczek Bywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maxwell

|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 10:15 am Temat postu: |
|
|
a ja bylem wczoraj w tym nowym na krakowskiej kolo sezamu. Jadlem pizze i powiem wam ze jest calkiem calkiem smaczna i napewno tam wroce a jedzenie ogolnie nie jest drogie jak na restauracje pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|