| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zakrecona27

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 4:48 pm Temat postu: internet |
|
|
| Z jakiej firmy najlepszy jest w Dębicy internet? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cute Stały Bywalec
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 5:11 pm Temat postu: |
|
|
| Nie było rankingu, bo np. obserwator woli się zajmowac ... niczym konkretnym, ale polecam Multimedia, uczciwa cena, dobra jakosc |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frost Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 8:54 pm Temat postu: |
|
|
| Również polecam Multimedia. Mam 2Mbit/36 zł i więcej mi nie trzeba. Bez awarii, bez problemów, przez 2 lata zdarzyło się może 2 razy że nie było sieci. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SaitePH

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 1:31 pm Temat postu: ;) |
|
|
Z Saite, rzecz jasna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anulka222 Wyjadacz

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 3:28 pm Temat postu: Re: ;) |
|
|
| SaitePH napisał: |
Z Saite, rzecz jasna. |
wiadomo kto chwali  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cute Stały Bywalec
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 4:39 pm Temat postu: |
|
|
| Autoreklama sie nie liczy, ale moze Pan Saite poda jakieś "za"? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kobra31 Stały Bywalec
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 9:56 pm Temat postu: |
|
|
pomijajac ze taki temat gdzies tam jest to napisze sobie raz jeszcze- mialam i MM i mam saite.... i wole saite... chyba ze standard MM sie poprawil i ich modemy sie nie psuje srednio 2 razy w miesiacu  _________________ ...jesteś jak chiński urzęnik państwowy, co stemplem odmowy zniweczył mój plan... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MaG

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Też jestem za SAITE!!!
Od ponad roku mam od nich internet, działa bez zarzutu.
Wcześniej miałem z mt-net, ale niestety sieć dość często padała, a niestety na naprawę usterek trzeba było chwilę czekać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frost Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Odświeżę troszkę temat ...
Cieszy, że w Dębicy też można mieć internet prawie jak w ... Japonii ?
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lepperian Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 6:18 pm Temat postu: |
|
|
Powiem krótko - jeb*ł ich pies
Właśnie mi przysłali wezwanie do zapłaty za wrzesień 2009 !!! a przypominam że jest sierpień 2010 (rachunek oczywiście zapłacony prawie rok temu)
Skad masz ten cennik? Z resztą i tak na radiówce tyle nie będzie więc CHWDP całemu MTNETowi
Edit:
dobra już mam tą reklamę, "inteligenci" z MTNETU podlinkowali ją słowem występującym w każdym dobrym filtrze blokującym reklamy 
Ostatnio zmieniony przez lepperian dnia Pią Sie 06, 2010 6:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pola24 Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 6:28 pm Temat postu: |
|
|
A jak oceniacie internet z Kablówki? Własnie się nad nim zastanawiam.
Z Mt-net-u zrezygnowałam. Ostatnio często się zdarzały awarie, a jak dzwoniłam to się okazywało, ze "problemy z dostawcą" - a co mnie to niby obchodzi...??? No i oczywiście nie miałam w związku z awariami żadnych ulg przy płatnościach... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cherry Stały Bywalec

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 1:51 am Temat postu: |
|
|
Ja mam internet z kablówki star. mają np. taki okres że przez tydzień, dziennie internet jest tylko przez kilka godzin bo mają jakąś awarię i naprawiają. Po silnej burzy też są problemy z odbiorem bo jakiś przekaźnik im pada.
Kiedy było zagrożenie powodziowe w Dębicy w ostatnim czasie wykręcili wszystkie nadajniki (nie wiem jak to sie poprawnie nazywa ) z osiedla i przez 2 tygodnie nie było w ogóle internetu, potem to montowali następne dwa tygodnie. Internetu nie było miesiąc a rachunek przyszedł mi tylko o 10 zł mniejszy.
Bardzo chciałabym się już od nich uwolnić tylko nie wiem na jaki zmienić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matthew Bywalec

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 8:16 am Temat postu: |
|
|
| Ja mam z Multimedia i teraz prawie wcale się nie zacina. Rachunek niski nie powiem jaki bo mam pakiet (telefon internet telewizja) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gertruda

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 9:19 am Temat postu: |
|
|
| lepperian napisał: |
Powiem krótko - jeb*ł ich pies
Właśnie mi przysłali wezwanie do zapłaty za wrzesień 2009 !!! a przypominam że jest sierpień 2010 (rachunek oczywiście zapłacony prawie rok temu)
Skad masz ten cennik? Z resztą i tak na radiówce tyle nie będzie więc CHWDP całemu MTNETowi
Edit:
dobra już mam tą reklamę, "inteligenci" z MTNETU podlinkowali ją słowem występującym w każdym dobrym filtrze blokującym reklamy  |
... to słabo do mnie przyszedł papierek że mam rzekomo niezapłacone 2 rachunki w 2007 roku, choć w międzyczasie trzy razy dostawałem faktury za cały rok do PITa. Przerzuciłem się na Multimedie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
danpe Stały Bywalec

Dołączył: Aug 15, 2003 Posty: 226 Skąd: Wiślacka część Krakowa
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 1:07 pm Temat postu: |
|
|
A niech mi ktoś napisze jak wygląda internet w Multimedia, bo dzwoni do mnie jakaś dizopa i proponuje pakiet: do telefonu i TV jeszcze neta stacjonarnego+ mobilny
Ale sprawa wygląda tak, że jak ktoś do mnie dzwoni na stacjonarny, to obraz w TV szlag trafia.
I boję się, żeby nie było takich jaj, że jak włączę internet to padnie TV na obu telewizorach
Tym bardziej się zastanawiam, że na MT nie mogę złego słowa powiedzieć.
A ten internet światłowodowy to orientuje się ktoś, czy to tylko w wybranych miejscach czy jak? _________________ Jak mówi Mauro Cantoro: "taka życia". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|