czesc, ja slyszalam o zespole RYTM. duzo osob go poleca, chcialam nawet ich zamowic na swoje wesele ale niestety termin juz byl zajety
A jak sie kształtują ceny kapel? tzn ile to jest duzo ile mało?
ja myślę że na 2010r. to ceny od 2500zł w górę + cena dojazdu, i ewentualnie na 2 dni grania to cena większa. Ja nie dałabym za zespół na 1 dzień wesela więcej niż 3300 zł. A są zespoły co wołają od 4000zł......
ja wiem ze na 2009r wiele zespolow juz chciało 2500zł wiec teraz pewnie wiecej ale 4000 to juz przesada:/ i do tego trzeba duuuzo wczesniej szukac i rezerwowac terminy..
ja wiem ze na 2009r wiele zespolow juz chciało 2500zł wiec teraz pewnie wiecej ale 4000 to juz przesada:/ i do tego trzeba duuuzo wczesniej szukac i rezerwowac terminy..
ja miałam wesele w 2009r. i jak dzwoniłam po zespołach (ok.20-tu) to pierwsze cena nie które już wtedy wołały ponad 2800; 3200 i termin zajęty, albo granie do 3. a później dodatkowa dopłata.......
a ja polecam zespół Dream z okolic Kolbuszowej miłe Chłopaki - miałam okazję być z nimi kilka razy na weselach - muzyka na żywo, potrafią rozbawić towarzystwo
A ja polecam zespół Albatros jak dla mnie wesele to wesele a nie jakis dancing i coraz więcej osób bawi się przy starszych utworach. A żenada to jest jak na pierwszy taniec jest Paulla "od dzis"...jak się dobrze orientuję to Albatrosy nie są aż tak drodzy jak Regtime, Quatro gdzie ceny ich to dla mnie porażka no ale się cenią bo mają swoje pięć minut i muszą je jakoś wykorzystać.
i to bardzo chwalili ja tez potwierdzam ze KONDOR jest świetnym zespołem
Na zespół KONDOR uważajcie,oszukują z pieniędzmi,wynoszą podczas wesela po cichaczu z bębna do auta i mówią ,że nic nie ugrali ,albo najlepiej zapraszając gości zaznaczajcie im, że młodzi płaca orkiestrę,bo i tak będziecie musieli zapłacić całą umówioną kwotę .
to jeszcze obecnie jest wsrod zespolow weselnych tradycja wrzucania do bebna???
i to bardzo chwalili ja tez potwierdzam ze KONDOR jest świetnym zespołem
Na zespół KONDOR uważajcie,oszukują z pieniędzmi,wynoszą podczas wesela po cichaczu z bębna do auta i mówią ,że nic nie ugrali ,albo najlepiej zapraszając gości zaznaczajcie im, że młodzi płaca orkiestrę,bo i tak będziecie musieli zapłacić całą umówioną kwotę .
to jeszcze obecnie jest wsrod zespolow weselnych tradycja wrzucania do bebna???
dokładnie, zreszta bylam na weselach grancyh przez nich i nic takiego mi sie nie zdarzyło